توپک پنیری با تزیین انار روشی ابتکاری و منحصربهفرد برای تهیهی یک میانوعدهی خوشمزه است. این توپک پنیری خوشمزه با روکش دانههای یاقوتی انار، علاوه بر طعمی لذیذ، جلوهی زیبا و خاصی نیز دارد.
مواد لازم
- انار: ۳ قاشق غذاخوری
- پنیر خامهای: ۲۰۰ گرم
- بادام زمینی خرد شده: یک قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
- مغز گردو: یک چهارم پیمانه
- فلفل قرمز و پودر پاپریکا: از هرکدام یک قاشق چایخوری
طرز تهیه توپک پنیر و انار
۱.
برای آماده کردن این توپک خوشمزه و جذاب، ابتدا پنیر خامهای را درون ظرف ریخته و به آن جعفری خرد شده، گردوی خرد شده، بادام زمینی خرد شده و ادویهها را اضافه میکنیم و به خوبی تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم.
۲.
بعد از اینکه تمامی مواد را باهم مخلوط کردیم، به اندازهی یک قاشق غذاخوری از مواد پنیری زا برمیداریم و با دست به خوبی فرم میدهیم تا دایرهای شکل شود.
۳.
بعد از اینکه توپک پنیری را آماده کردیم، آن را درون دانههای انار قرار میدهیم و کاملا با انار روکش میکنیم و در آخر با ریحان تازه تزیین میکنیم.
این توپک جذاب یلدایی را میتوانیم با انواع کراکر نمکی سرو کنیم.
دیدگاه خود را بنویسید