از مهم‌ترین مشخصات این گوشی تازه وارد می‌توان به پردازنده اسنپدراگون 865، نمایشگر OLED و پشتیبانی از فناوری 5G اشاره کرد.

صفحه‌نمایش با کیفیت با حاشیه‌های زیاد

در پنل جلویی Pro-I شاهد یک صفحه‌نمایش 6.5 اینچی از نوع OLED هستیم که از وضوح تصویر 3840×1644 پیکسل و تراکم پیکسلی 643 پیکسل بر اینچ بهره می‌برد که سونی برای محافظت از آن از پوشش گوریلا گلس 6 استفاده کرده‌است.

این نمایشگر در مقابل گوشی‌هایی که امروزه کمپانی‌های رقیب می‌سازنند دارای حاشیه‌های نسبتا زیادی است و حدود 76 درصد از قسمت جلویی دستگاه را به خود اختصاص داده‌است.

پردازنده‌ی نه چندان به‌روز اما قدرتمند

سونی برای این گوشی یک پردازنده‌ی هفت نانومتری اسنپدراگون 865 فایوجی ساخت کوالکام به همراه پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 650 در نظر گرفته‌است که با سیستم عامل اندروید 10 عرضه می‌شود.

این گوشی تنها با حافظه‌ی داخلی 512 گیگابایت به همراه 12 گیگابایت حافظه‌ی اجرایی رم عرضه می‌شود که نوع حافظه UFS 3.X می‌باشد.

دوربین‌های حرفه‌ای و متفاوت

در اسم این گوشی حرف I مخفف Imaging است که نشان می‌دهد سونی تمرکز خود را بیشتر بر روی این بخش گذاشته‌است. اکسپریا Pro-I اولین گوشی به سنسور دوربین 1.0 اینچی به همراه فوکوس خودکار تشخیص فاز است.

این سنسور یک اینچی مستقیما از دوربین کامپکت RX100 VII گرفته‌ شده‌است اما برای یک گوشی هوشمند بهینه شده‌است یعنی این گوشی از بخش بزرگی از سنسور برای تولید تصاویر با رزولوشن 12 مگاپیکسلی استفاده می‌کند که حدود 20 درصد از پیکسل‌های آیفون 13 پرو مکس بزرگ‌تر و حدودا اندازه‌ی دوربین اصلی S21 Ultra است.

دوربین اصلی این گوشی دارای فوکوس خودکار Real-Time Eye هم برای انسان و هم برای حیوانات در گرفتن عکس و ویدیو می‌باشد. به لطف پردازشگر The Bionz X که در سونی اکسپریا 1 III و 5 III یافت می‌شود این گوشی می‌تواند به خوبی فیلم‌ها و عکس‌ها را پردازش کند.

در کنار این دوربین اصلی، دو دوربین 12 مگاپیسلی دیگر نیز قرار دارند. این دو دوربین شامل یک دوربین 12 مگاپیکسلی تله‌فوتو با قابلیت زوم 3 برابر به صورت اپتیکال و یک دوربین 12 مگاپیکسلی فوق عریض با زاویه دید 124 درجه‌ای می‌شود.

کاربران می‌توانند برای ثبت تصاویر سلفی از یک دوربین 8 مگاپیکسلی عریض با دریچه دیافراگم f/2.0 استفاده کنند که می‌تواند با کیفیت 1080p و سرعت 30 فرم برثانیه فیلم‌برداری کند.

امکانات دستگاه

از مهم‌ترین امکانات این گوشی می‌توان به وجود دکمه شاتر دوربین، مقاوم در برابر نفوذ آب و گرد و غبار، اسپیکر‌های استریو، ورودی جک 3.5 میلی‌متری، حسگر تشخیص اثر انگشت، بارومتر، NFC، بلوتوث 5.1 و درگاه اتصال USB Type-C 3.1 اشاره کرد.

باتری و شارژدهی

سونی اکسپریا Pro-I از یک باتری غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4000 میلی‌آمپر ساعت استفاده کرده‌است که از فناوری شارژ سریع با توان 21 وات نیز پشتیبانی می‌کند. ظرفیت باتری با توجه به نوع کاربری گوشی چندان جالب نیست و با استفاده‌های نسبتا نیز نمی‌تواند کاربر را یک روز کامل همراهی کند.

قیمت و زمان عرضه

گوشی جدید ژاپنی‌ها قرار است از 27 ژانویه با قیمت 1800 دلار در رنگ مشکی عرضه شود که با توجه به رقبای قوی‌تر با قیمت پایین‌تر با وجود دوربین حرفه‌ای خود ممکن است با شکست مواجه شود.